Cadılarım Yazıyor-Hayatımın Rolü

“Cadılarım Yazıyor” köşesini açma fikri birkaç yıldır zihnimdeydi. İki tane cadımız var ve onlar sayesinde hayatımız daha da güzelleşiyor ve zenginleşiyor. İşte o cadıların okumaya merakları ise benim en keyif aldığım konulardan birisi. Birisi İlya, diğeri ondan 5 ay küçük olan Armin. İlya ve Armin hem kuzenler, hem süt kardeşler, hem de cadılar. İkisi de bu kitabı severek okudu. Ben henüz okumadım ama ikisinin zevkine ve önerilerine artık güveniyorum. Şimdi de yazıyla buluştular ve umuyorum ki bende bıraktığı olumlu duyguları onlarda da bırakır bu süreç. Sözü uzattım ama bu İlya’nın ilk yazısı ve bir girizgah yapmak istedim yine 🙂 

“Hayatımın Rolü” bu kelimeyi duyunca heyecanlanmamıştım. Ama daha ilk sayfasında kitap beni içine çekti. Maite Carraza’nın yazdığı bu gerçekçi kitabı yayınlayan ise Günışığı Kitaplığı. Türkçe’ye çeviren ise Saliha Nilüfer. Aklımda kalan birkaç soru var: Olivia Tim’e gerçeği söyledi mi? Eğer söylediyse nasıl açıkladı? Senti ile buluştular mı? Eğer buluştuysalar ne hissettiler? Annesi yeni işinde başarılı oldu mu? Lamin ile görüşüyorlar mı? Annelerine aldıkları kanarya hala onlarla birlikte mi? Tim reklamda oynadı mı?

Kitap hakkında düşüncelerim ise; kitap çok güzeldi. Eğlenceliydi okumak ve hepimizin başına gelebilecek bir şey olduğunu; bu durumda olanlara ise saygılı olmamız gerektiğini anlatıyor. 

 

İlya Tağ 

Şunlar da Hoşunuza Gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.